Tagrenderens

Professionel tagrenderens

Er tagrenden fyldt med skidt og møg, ender det med, at vandet løber over tilfældige steder langs huset. Det kan give anledning til andre problemer, f.eks. ansamlinger af vand andre steder, eller vand, der lægger sig i fordybninger mellem taget og tagrenden og starter fugtproblemer. Særligt huse med indvendige tagrender er ekstra udsatte og skal derfor have renset tagrender ofte.

 

Overfyldte tagrender

Dansk Rens renser årligt rigtig mange facader, der er hårdt angrebet af bl.a. alger og lav. Væksterne stammer typisk fra koncentration af fugt, der samler sig omkring ejendommens facade og sokkel. Overfyldte og utætte tagrender spiller ofte en væsentlig rolle, da vandet ikke bliver ført væk fra bygningen, men derimod bevæger sig ned af facaden og derefter trænger ned og ind i bygningens fundament.

I de værste tilfælde kan ovenstående føre til fugtige kældre og frostsprængninger i fx ejendommens facader og fundament.

Du kan se mere om vores priser på tagrenderens og vores abonnementsløsninger her

Få et tilbud

Ring 82 82 44 44 eller benyt nedenstående kontaktformular

Sådan renser vi din tagrende

^
TRIN 1

Opmåling og gennemgang

Vi gennemgår alle tagrenderne, der skal renses, og vurderer deres tilstand. Normalt foregår rensningen fra jorden med en rensemaskine, der suger alt det op, der måtte ligge.

^
TRIN 2

Rensning 

Vi fører vores professionelle renser, der fjerner alt skidt og møg, så dine tagrender bliver fuldt funktionsdygtige igen.

^
TRIN 3

Oprydning og afsluttende kvalitetstjek

Efter endt arbejde sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv og efterlade området i samme stand, som da vi kom. Skulle der være kommet noget snavs på fx vinduer, sørger vi for at fjerne det, inden vi kører.

Vi passer på miljøet

Vi benytter udelukkende danskproducerede miljøgodkendte produkter

Vi kører på hele Sjælland 

Kontakt os allerede idag og book tid. Vi glæder os til at hjælpe dig.

ADRESSE

Industrivænget 8
4622 Havdrup

CVR: 32680704

Dataansvarlig

ÅBNINGSTIDER KONTOR

Mandag - Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 13.00
Lørdag & Søndag: Lukket

TELEFON: DØGNÅBEN

KONTAKT INFO

Telefon nr.:
+45 82 82 44 44

E-mail:
info@danskrens.dk

FØLG OS

     

RING TIL OS

SEND OS EN MAIL