Træterrasserens

Professionel træterrasserens

Hos Dansk Rens tilbyder vi en professionel rensning af din træterrasse. Når man har med træ at gøre, bliver materialet meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterrasse de allerbedste forudsætninger for at kunne modstå både sommer og vinter.

Ligesom andre typer overflader, vil træterrasser med tiden blive udsat for uønskede belægninger, fx alger, pest og lav. Hvis ikke man griber ind i tide, vil de uønskede belægninger med tiden være skadelige for din træterrasse og være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant lader væske sive ned i træet.

Hvilken træsort dine terrassebrædder er, har ingen indflydelse på, om de kan renses. Er du alligevel i tvivl om hvorvidt dine terrassebrædder kan afrenses, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Danskproducerede produkter godkendt af miljøstyrelsen

Vi benytter kun danskproducerede produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen til rensning af træterrasser. Det er din garanti for, at vi altid passer på miljøet, og at grundvandet ikke tager skade, efter vi har været i gang.

 

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsproces ved en træterrasserens. 

 

Få et tilbud

Ring 82 82 44 44 eller benyt nedenstående kontaktformular

Sådan renser vi din træ-terrasse

^
TRIN 1

Opmåling og gennemgang

Vi gennemgår arealet, der skal renses, og vurderer træets tilstand, så vi kan indstille vores renseudstyr efter forholdene hos dig. Derudover laver vi en opmåling af arealet.

^
TRIN 2

Rensning 

Vi renser din terrasse nænsomt med vores overfladerenser. Vi fjerner både alger, mos og andre uønskede belægninger. Vi benytter altid professionelt udstyr, så træet ikke bliver beskadiget.

^
TRIN 3

Desinficering

Efter vi har renset terrassen, påfører vi en forebyggende desinficering, der nedbryder de sidste rester og sporer, som kan sidde tilbage i fuger og porer.

Dette er med til forbedre og forlænge effekten af træterrasserensen.

^
TRIN 4

Kvalitetstjek

Vi tjekker hele terrassen igennem og sikrer os, at vi ikke har overset et sted, inden vi går videre med at imprægne.

Det vil komme til at svine en smule på vinduer og andre glaspartier, når vi udfører service. Når vi er færdige, skyller vi vinduerne rene.

^
TRIN 5

Imprægnering

Når træet, er mærkbart tørt, imprægnerer vi det. Dette gør vi senest ugen efter rens og desinficering, afhængigt af vejrforholdene og ruteplanlægning.

Imprægnering gør, at træet – afhængig af forholdene – vil holde i endnu flere år. Vi imprægnerer altid træet for at lukke overfladen og forlænge levetiden på din terrasse. Gør man ikke dette, vil det ikke være beskyttet i samme omfang fremadrettet.

^
TRIN 6

Oprydning

Efter endt arbejde sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv, og efterlade området i samme stand, som da vi kom.

Det vil komme til at svine en smule på vinduer og andre glaspartier, når vi udfører service. Når vi er færdige, skyller vi vinduerne rene.

^
TRIN 7

Afsluttende kvalitetstjek

Vi tjekker op, at alt er, som det skal være og ser, om vi evt. skulle have glemt noget.

Vi passer på miljøet

Vi benytter udelukkende danskproducerede miljøgodkendte produkter

Vi kører på hele Sjælland 

Kontakt os allerede idag og book tid. Vi glæder os til at hjælpe dig.

ADRESSE

Industrivænget 8
4622 Havdrup

CVR: 32680704

Dataansvarlig

ÅBNINGSTIDER KONTOR

Mandag - Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 13.00
Lørdag & Søndag: Lukket

TELEFON: DØGNÅBEN

KONTAKT INFO

Telefon nr.:
+45 82 82 44 44

E-mail:
info@danskrens.dk

FØLG OS

     

RING TIL OS

SEND OS EN MAIL