Fliserens

Professionel fliserens

Med fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen.

I første omgang renser vi fliserne for derefter at desinficere med vores professionelle udstyr. Derefter imprægnerer vi overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og lignende. Desuden sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen beskytter stenen.

 

Danske produkter godkendt af miljøstyrelsen

Vi bruger kun produkter af højeste kvalitet, når vi tilbyder fliserens. Desuden benytter vi kun danskproducerede produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen – så vælger du os, er du sikker på, at grundvandet ikke har taget skade, efter du har fået renset dine fliser.

 

Rensning af dine fliser

Med vores fliserens med imprægnering er det muligt at give fliserne en forsegling, der gør dem modstandsdygtige over for alger, flisepest og lignende, så de kan klare det skiftende vejr her i Danmark. Imprægneringen gør, at fliserne bliver vandafvisende og dermed modstandsdygtige over for snavs, algepest og alger. Udover at beskytte fliserne, så genopfrisker den også belægningens oprindelig farve en smule. Nedenstående kan du se den arbejdsproces, vi gennemgår i forbindelse med rensning og imprægnering af fliser.

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsproces ved rensning og imprægnering af fliser

Få et tilbud

Ring 82 82 44 44 eller benyt nedenstående kontaktformular

Sådan renser vi dine fliser

^
TRIN 1

Opmåling og gennemgang

Vi gennemgår arealet, der skal renses, og vurderer flisernes tilstand, så vi kan indstille vores renseudstyr efter forholdene hos dig. Derudover laver vi en opmåling af arealet.

^
TRIN 2

Rensning 

Vi renser dine fliser nænsomt med vores overfladerenser. Vi fjerner både flisepest, alger og mos. Vi benytter altid professionelt udstyr, så belægningen på dine fliser ikke bliver beskadiget.

^
TRIN 3

Desinficering

Efter vi har renset fliserne, påfører vi en forebyggende desinficering, der nedbryder de sidste rester og sporer, som kan sidde tilbage i fuger og porer.

Dette er med til at forbedre og forlænge effekten af fliserensen.

^
TRIN 4

Kvalitetstjek

Vi tjekker alle fliserne igennem og sikrer os, at vi ikke har overset et sted, inden vi går videre med at imprægnere fliserne.

Det vil komme til at svine en smule på vinduer og andre glaspartier, når vi udfører service. Når vi er færdige, skyller vi vinduerne rene.

^
TRIN 5

Imprægnering

Når fliserne er mærkbar tørre, imprægnerer vi dem. Dette gør vi senest ugen efter rens og desinficering, afhængigt af vejrforholdene og ruteplanlægning.

Imprægnering gør, at dine fliser, afhængig af forholdene, vil holde i endnu flere år. Vi anbefaler altid at imprægnerer fliserne for at lukke overfladen. Gør man ikke det, vil de ikke være beskyttet i samme omfang.

^
TRIN 6

Evt. fugesand

Alt afhængig af din flisetype og hvor meget fugesand, der er skyllet væk under rensningen, har du mulighed for at tilvælge fugning med nyt sand til kun 20 kr. inkl. moms pr. m2.

Sandet vil blive fejet ud på alle fliserne, så det kommer ned i fugerne. At der lægger lidt overskydende sand ovenpå fliserne er intet problem. Den fulde effekt vil ses efter et par dage, hvor sandet har fordelt og pakket sig tæt i fugerne.

Vind og regn er kun med til styrke processen, da det hjælper sandet med at pakke og fordele sig yderligere i fugerne.

Efter udfejning af fugesand kan man sagtens stille havemøbler osv. tilbage på plads. Det påvirker ikke processen. 

Udfejning af fugesand vil ske senest ugen efter imprægnering, afhængigt af vejrforhold og ruteplanlægning. Udfejning af fugesand kan IKKE blive udført samme dag som rens, desinficering eller imprægnering, da området skal være tørt.

^
TRIN 7

Oprydning

Efter endt arbejde sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv, og efterlade området i samme stand, som da vi kom.

Det vil komme til at svine en smule på vinduer og andre glaspartier, når vi udfører service. Når vi er færdige, skyller vi vinduerne rene.

^
TRIN 8

Afsluttende kvalitetstjek

Vi tjekker op, at alt er, som det skal være og ser, om vi evt. skulle have glemt noget.

Vi passer på miljøet

Vi benytter udelukkende danskproducerede miljøgodkendte produkter

Vi kører på hele Sjælland 

Kontakt os allerede idag og book tid. Vi glæder os til at hjælpe dig.

ADRESSE

Industrivænget 8
4622 Havdrup

CVR: 32680704

Dataansvarlig

ÅBNINGSTIDER KONTOR

Mandag - Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 13.00
Lørdag & Søndag: Lukket

TELEFON: DØGNÅBEN

KONTAKT INFO

Telefon nr.:
+45 82 82 44 44

E-mail:
info@danskrens.dk

FØLG OS

     

RING TIL OS

SEND OS EN MAIL